Manavgat Koleji, 15'inci dönem mezunlarını verdi

Manavgat Koleji, 15 dönem mezunlarını verdi. Okul birincisi Ayşe Nur Özer, okulun yaş kütüğüne birincilik brövesi çaktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun katıldığı mezuniyet töreninde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) Mehteran Takımı okul bahçesinde konser verdi. Mehteran takımının konserde söylediği kahramanlık türküleri ve marşlara öğrenciler ve öğrenci velileri de eşlik etti.

Törende konuşan Okul Müdürü Ahmet Kartal, okullarında 15'inci dönem öğrencilerini mezun etmenin gurur ve kıvancı içinde olduklarını söyledi. Okullarından mezun olan öğrencilerin bir çok sektörde başarılı şekilde çalıştığını belirten Kartal, okullarının sınavlarda elde ettiği başarılarla kısa sürede Antalya bölgesinde marka okul haline geldiğini söyledi.

Geleceğin dünyasını eğitim, eğitimli insan ve nitelikli insan gücünün belirleyeceğini belirten Kartal, okullarının başarı elde etmesinde öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğine özel önem verdiklerini kaydetti. Kartal, "37 öğrencimizi mezun etmenin gururu içindeyiz. Öğrencilerimizin, en güzel şekilde yüksek öğrenimlerini tamamlayarak ülkesi ve insanlık için kalıcı eserler vermesi arzusu içindeyiz. İnsana ve eğitime yapılan her yatırım ülke ve dünya barışına yapılan yatırımdır. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Onları yetiştiren öğretmen ve velilerini alkışlıyoruz." dedi.

Kaymakam Bulgurlu da okul birincisi olan Ayşe Nur Özer'i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi, plaket takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber